Actietools

Tools hardlopen

Om je te helpen met het actievoeren hebben we een aantal tools voor je ontwikkeld. Dat maakt het vragen om donaties een stukje makkelijker.

Tip: zorg ervoor dat je persoonlijke actiepagina volledig is ingevuld met jouw persoonlijke motivatie en profielfoto. 

 Starterskit

Voor iedereen die een actie voor Pink Ribbon wil organiseren hebben we een starterskit samengesteld. Hij is speciaal ontworpen om je de benodigde tools en informatie te geven en je te helpen bij het ophalen van geld voor borstkankeronderzoek

Voorbeeld e-mails

Om jou te helpen bij het vragen van donaties hebben we voorbeeld berichten voor je geschreven. Deze kun je heel makkelijk knippen, plakken en versturen als e-mail.

 

Social media afbeeldingen

Post deze social media afbeeldingen op je Facebook pagina (en vraag iedereen om ze te delen). Stuur ze via WhatsApp naar je vrienden en zet ze op je LinkedIn pagina. Zo bereik je in no-time honderden potentiële sponsors.

  

 

Poster

Zijn er nog buren, collega’s of vrienden die niet weten dat je actie voert? Hang deze poster op. Vul het voorbeeld aan met je persoonlijke boodschap en printen maar. Hangt er al één in de lift? Check. Kleedkamers, kantine, koffieautomaat, koelkast? Check!

 .

Visitekaartjes

Visitekaartjes ontvangen is erg fijn. Zo hebben jouw vrienden de gegevens van jouw actie letterlijk bij de hand en kunnen ze op een rustig moment, in hun eigen tijd, aan jouw actie doneren.

Print, knip en deel de kaartjes uit.

 

Jampotwikkel
Zet op kantoor, je (sport)vereniging, in de kantine of op je sportclub een (jam)pot voor donaties neer. Print en knip deze jampotwikkel uit en wikkel hem rond een fles of pot.

Tip: doe zelf alvast een paar euro in de pot. Zo geef je het goede voorbeeld.

Schakel een hulplijn in
Ben je digitaal niet zo handig of is jouw computer niet zo snel? Stuur dan een email naar acties@pinkribbon.nl of bel met 0900-2020240, dan helpen we je erbij.

 

Downloads

Voorbeeld e-mails
Download
Jampotwikkel
Download
Visitekaartjes
Download
Poster hardlopen
Download
Starterskit
Download