💖Dreamteam💖

Stuivers gaan er weer voor! 🏃🏽‍♀️💕🏃🏽‍♀️

Voor de vierde keer doen wij mee met de Ladiesrun in Groningen. Het begint een traditie te worden: Geld inzamelen voor Pink Ribbon voor meer onderzoek naar borstkanker.

Onze moeder kreeg in februari 2017 de diagnose borstkanker. Na 2 operaties, 9x chemotherapie, 17x immunotherapie en 21x bestraling is onze moeder gelukkig weer gezond. Mede dankzij alle donaties die de afgelopen jaren naar borstkankeronderzoek zijn gegaan heeft onze moeder de ziekte kunnen overwinnen. Wij zijn daar ontzettend dankbaar voor. Vandaar dat wij ons blijven inzetten voor het financieren van borstkankeronderzoek, zodat nog veel meer mannen en vrouwen de juiste hulp kunnen krijgen.

In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan € 2.500 in totaal opgehaald voor Pink Ribbon, wij zijn daar ontzettend blij mee en wij bedanken iedereen die ons de afgelopen jaren gesteund heeft. Dit jaar willen wij daar weer een mooi bedrag aan toevoegen en daar hebben wij jullie hulp bij nodig. Help ons door een bijdrage te leveren. Alle beetjes zijn zeer welkom, alvast bedankt!💕💕💕

Laatste donaties

€ 50 12-05-2020 11:02 uur
€ 25 Financiering voor meer onderzoek naar borstkanker is essentieel. Fijn om hier een klein beetje aan bij te dragen💖 06-03-2020 22:18 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.