Over Teams

Meer dan 75% van actievoerders en deelnemers zitten in een team. Waarom? Het antwoord is simpel. Teams hebben meer plezier vóór, tijdens en na het evenement. Van het uitzoeken van een teamnaam en het maken van team-shirts tot het vieren van je prestatie; je bent samen van het begin tot het einde. Morele support. Gezelligheid. En een knuffel of duwtje in de rug als je er even doorheen zit. Samen in actie komen voor Pink Ribbon maakt herinneringen voor het leven.

Jouw team

De verschillende soorten teams die in actie komen voor Pink Ribbon weerspiegelen de ongelooflijke variëteit aan groepen die in actie komen.

  • Vrienden, familie en collega's starten teams om iemand met borstkanker te eren of te herdenken.

  • Hardlopers en atleten die mee willen doen aan een leuk en uitdagend evenement.

  • Managers en collega's die op zoek zijn naar een teambuildings activiteit met hun personeel.

  • Personal trainers, fitness experts en sportscholen die hun klanten hun fitnessdoelen helpen bereiken.

  • Vrienden en familie die iets willen doen voor een goed doel.

Bekijk de teampagina’s om alle verschillende soorten teams te zien die zich inzetten voor Pink Ribbon.

Om een ​​team te starten, is er maar één persoon nodig. Deze registreert zich als ‘Team Captain’. De andere leden van het team kunnen zich vervolgens als teamlid aansluiten. Let op: het is belangrijk dat iedereen zijn eigen e-mailadres opgeeft. Daarmee kunnen we iedereen goed bereiken en kunnen we jullie helpen.

Bonus Tip – Het verzinnen van een naam: Teams die in actie komen voor Pink Ribbon bedenken de beste namen. Je kunt een vriend, collega of familielid eren of iets grappigs, slim of beschrijvends kiezen. Het is belangrijk dat je de naam van je team relevant houdt.

Wil je lid worden van een team dat al is geregistreerd? De lijst met teams vind je hier.

Hulpmiddelen en ideeën voor teambuilding

Hoe meer hoe beter! Hoe groter jouw team is, hoe meer borstkankeronderzoek en mensen met borstkanker we kunnen ondersteunen. We helpen je graag met wat tips en tools om meer teamleden te krijgen.

Teampagina: het “uithangbord” van jouw team op deze website. Gebruik het om nieuwe leden te werven. Op de pagina kan je de leden van jouw team zien en kun je doorklikken naar de persoonlijke actiepagina’s van de teamleden. Teamcaptains kunnen bij inschrijving een bericht en foto’s toe voegen. Klik hier om teampagina’s te bekijken. In het zoekvenster voer je de teamnaam in.

Teamposter: maak een leuke affiche om jouw collega’s aan te sporen ook mee te doen! Hang 'm op in de kantine of op een andere zichtbare plek. Vergeet niet je speciale teampagina-url erbij te zetten.

Fondsenwerving als een team

Teampagina: het “uithangbord” van jouw team op deze website. Je kunt zien wie de teamlezen zijn, wie er aan het team heeft gedoneerd en je kunt er de voortgang van het team bijhouden. Teamcaptians kunnen, wanneer ingelogd, de pagina bewerken en foto’s toevoegen. Klik hier om jouw teampagina te bekijken. In het zoekvenster voer je de naam van je team in.

Voorbeeldberichten: we hebben voor jou en je teamleden speciale fondsenwervende tools ontwikkeld. Deze kun je gewoon knippen, plakken, aanpassen & verzenden! Klik hier om alle fondsenwervende tools te bekijken.

Over Team Donaties: wanneer er donaties worden gedaan aan een team en niet aan een individuele persoon, dan zijn deze op de teampagina van het team te zien. En ze worden toegevoegd aan het teamtotaal. De donties worden niet opgeteld bij de persoonlijke actiepagina’s van de teamleden.

Als je vragen hebt over teams, klik dan hier voor de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op.