Runner’s World Zandvoort Circuit Run - 31 maart

Rennen over het circuit van Zandvoort! Dat kan op 31 maart tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Kies je voor de halve marathon (21,5 km) of 12 km, dan loop je vanuit de Pitsstraat door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht tenslotte voor de eretribune op het circuit.

Speciaal voor bedrijven is er de Business Run 21,1 km, 12 km en 5 km. Een kortere afstand lopen kan ook. Doe dan mee aan de 5 km, die zich volledig op het circuit afspeelt. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er de Kids Circuit Run van 900 meter of 2,5 km.

Kom in actie voor borstkankeronderzoek en start een actie! Of, trommel vrienden en familie op en start een teamactie!

Ja, ik kom in actie!

Kom in actie voor borstkankeronderzoek! In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dat zijn ruim 17.000 diagnoses per jaar. Meer onderzoek naar betere behandelingen is hard nodig. Help mee! Maak meer onderzoek mogelijk en kom in actie!

Let op: Vergeet niet je deelname vast te leggen op de website van het event!

https://www.zandvoortcircuitrun.nl/inschrijven/

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.