GasTerra Ladiesrun Groningen virtuele editie

GasTerra Ladiesrun Groningen virtuele editie op 28 en 29 november

Door mee te doen met de virtuele editie van de Ladiesrun kun jij een bijdrage leveren aan belangrijk en nodig borstkankeronderzoek. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Meer onderzoek voor een betere behandeling is nog steeds hard nodig. Daarom steunt de Ladiesrun het werk van Pink Ribbon. 

De virtuele Ladiesrun Groningen loop je met de MyTrace app. Je loopt met je oortjes in en krijgt via de app regelmatig leuke audioboodschappen te horen. Na het aftellen en het klinken van het startschot ontvang je audioberichten met jouw tussentijden, highlights langs de route en blijf je in het ritme door muziekpunten en de aanmoedigingen van het publiek. Net echt dus!

Laat je sponsoren!

Laat jouw deelname aan de virtuele editie van de Ladiesrun sponsoren om meer geld op te halen voor borstkankeronderzoek. 

Wil je meedoen aan de run?

Schrijf je dan in via www.ladiesrungroningen.nl voor een gratis startbewijs. Er zijn 4 afstanden namelijk: 2,5 km, 5 km, 7,5km en 10 km . 

 

 

De stichting Pink Ribbon maakt per 25 oktober 2016 onderdeel uit van KWF Kankerbestrijding en is op 1 januari 2021 gefuseerd met KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon wordt als een eigen merk binnen de KWF organisatie aangewend. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.