GasTerra Ladiesrun Groningen virtuele editie

GasTerra Ladiesrun Groningen virtuele editie op 28 en 29 november

Door mee te doen met de virtuele editie van de Ladiesrun kun jij een bijdrage leveren aan belangrijk en nodig borstkankeronderzoek. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Meer onderzoek voor een betere behandeling is nog steeds hard nodig. Daarom steunt de Ladiesrun het werk van Pink Ribbon. 

De virtuele Ladiesrun Groningen loop je met de MyTrace app. Je loopt met je oortjes in en krijgt via de app regelmatig leuke audioboodschappen te horen. Na het aftellen en het klinken van het startschot ontvang je audioberichten met jouw tussentijden, highlights langs de route en blijf je in het ritme door muziekpunten en de aanmoedigingen van het publiek. Net echt dus!

Laat je sponsoren!

Laat jouw deelname aan de virtuele editie van de Ladiesrun sponsoren om meer geld op te halen voor borstkankeronderzoek. 

Wil je meedoen aan de run?

Schrijf je dan in via www.ladiesrungroningen.nl voor een gratis startbewijs. Er zijn 4 afstanden namelijk: 2,5 km, 5 km, 7,5km en 10 km . 

 

 

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding