Ladiesrun Groningen-9 juni 2019


Ladiesrun Groningen - 9 juni 2019

Groningen kleurt roze voor een nieuwe editie van de Ladiesrun! Pink Ribbon is het officiële goede doel van deze run! Laat jouw deelname sponsoren en maak zo meer borstkankeronderzoek mogelijk. Dat is hard nodig want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. 
Maak jouw persoonlijke actiepagina aan en start je actie! 

Samen voor meer onderzoek
We helpen je mee om zoveel mogelijk donaties voor borstkankeronderzoek op te halen. Je krijgt van ons tips&tricks om je actie succesvol te laten zijn en we hebben speciale tools ontwikkeld die je helpen bij het vragen van donaties. 

Pink Ribbon Cap
Haal je 350 euro of meer op?
Dan belonen we jouw inzet met deze katoenen Pink Ribbon Cap. 

Samen succesvol
Afgelopen jaar hebben alle deelnemers samen meer dan 90 duizend euro opgehaald voor borstkankeronderzoek! De deelnemers van Ladiesrun Groningen haalden meer dan 20 duizend euro op. Laten we dit jaar proberen om er met zijn allen wederom een succesvol jaar van te maken! Samen in actie voor alle mensen met borstkanker.  


Inschrijven voor het evenement doe je op: www.ladiesrungroningen.nl

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.