Wij rennen ons suf.

Simone van de Wouw

Op 10 juni dit jaar, ren ik samen met mijn beste vriendinnetjes Claudia & Linda mee aan de Ladiesrun in Eindhoven. Het doel van deze run is geld in te zamelen voor borstkankeronderzoek. Want zoals sommige van jullie weten hebben wij binnen ons gezin te maken gekregen met deze vreselijke ziekte.

Wij willen ons suf gaan trainen, borstkankeronderzoek onder de aandacht brengen, en hopelijk veel geld in zamelen zodat er onderzoek gedaan kan worden naar bijvoorbeeld het BRCA1-gen. Want wanneer hier meer onderzoek naar komt zijn er in de toekomst hopelijk minder mensen die de diagnose borstkanker krijgen of hieraan zelfs overlijden. 
Zodat mensen zoals mijn moeder, of in de toekomst misschien ik zelf hier niet meer mee te maken krijgen en de kans op genezing groter is. 

Wil jij ons steunen? Graag, alle beetjes helpen! 

 

Laatste donaties

€ 25 06-06-2018 14:50 uur
€ 50 Als familie hebben we het van dichtbij meegemaakt. Voor mij kwam Simone altijd over als een sterke meid. Maar je weet natuurlijk niet wat er vanbinnen speelt. Maar het is zoals Simone zegt: Iedereen verwerkt het op zijn eigen manier. Zelf ook al dichte vrienden verloren aan die rotziekte. Gelukkig is er al veel vooruitgang geboekt in de geneeskunde. We wensen Simone veel succes en we zijn ervan overtuigd dat ze het goed gaat doen. En zeker zal niet opgeven. 03-06-2018 20:20 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.