Sacha loopt de Marathon van New York voor Pink Ribbon

Sacha Bos de Bruin

Zondag 3 november ga ik de marathon van New York lopen. Ik vind dit een hele prestatie en haat iedere stap die ik zet tijdens mijn trainingen. Gelukkig ben ik gezond genoeg om te kunnen hardlopen en besef ik mij maar al te goed dat veel mensen dit niet meer kunnen omdat ze ernstig ziek zijn. Tijdens het hardlopen denk ik hier vaak aan en geeft mij dit de - hoe stom ik dit woord ook vind - kracht om door te gaan.

Helaas maak ik nu van dichtbij mee wat deze rotziekte met je doet. Het is slopend, maakt je onzeker, verdrietig, vaak hopeloos en voor sommigen is er helaas geen toekomstperspectief meer. 

Graag loop ik 42 kilometer hard om geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Om zo nog meer onderzoek mogelijk te maken. Onderzoek zodat hopelijk - in de toekomst - deze ziekte geen dierbaren meer wegneemt.

Laatste donaties

€ 25 Om Sacha een moreel steuntje in de rug te geven en in herinnering aan Meta ❤️! 03-11-2019 13:19 uur
€ 15 03-11-2019 11:22 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding