Friends & Family Walk

Denise Bosstad

( Lid van team: Team Dots 🎀 )

Doormiddel van de Friends & Family Walk ~ Team Dots zal ook ik me inzetten voor Pink Ribbon!

 

Op 21 maart zal ik een groot rondje gaan wandelen langs vrienden en familie in omgeving Grootebroek - Enkhuizen. De afstand bepalen jullie! Ik kom namelijk bij jullie langs! En hoe gezellig zou het zijn als jullie ook een stukje met mij mee wandelen! Of misschien hebben jullie wel iets lekkers "to go" klaarstaan?

 

Voor een leuke donatie loop ik 21 maart ook langs jou! Doneer en stuur me een berichtje met je adres!

Lijkt het je leuk om een stukje mee te wandelen? Of ga jij zelf in jouw eigen buurt een stukje wandelen? Doneer en let me know! Ook kun je je aanmelden bij Team Dots en jezelf hiervoor laten sponsoren! 

Blijf jij toch liever binnen, maar vind je het wel leuk om iets lekkers te maken voor de wandelaars van de Friends & Family Walk? Ook dan kun je je aanmelden bij Team Dots

 

Zijn bovenstaande inspanningen je nou toch net iets te veel? Vrije donaties zijn natuurlijk ook altijd welkom ;)

 

Ik ben in ieder geval benieuwd hoe groot mijn wandelrondje gaat worden! Momenteel zit ik op 22km!

 

 

Ps. Hebben jullie het gave sportshirt van Lily Zwaal uit Team Dots al gezien? Deze heeft ze zelf ontworpen als symbool voor dit event! Benieuwd? Kijk snel op haar pagina en bestel dit toffe shirt!

Laatste donaties

€ 15 28-03-2021 12:09 uur
€ 50 21-03-2021 14:07 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding