Pink Dolly Bows voor Pink Ribbon

Ama de Jong

( Lid van team: Holland & Barrett for Pink Ribbon! )

Het kan iedereen overkomen. 

Het is mij overkomen. Vorig jaar ontdekt dankzij het Bevolkingsonderzoek. Van buiten niets te voelen, maar het zat er wel. Dus geef gehoor aan die oproep voor de mammogram. En net zo belangrijk: doe dat zelfonderzoek elke maand. Leer je borsten kennen, zodat het opvalt wanneer er iets verandert.

Hardlopen zit er nog niet in voor mij wegens het pijnlijke littekenweefsel. Maar mijn superpower is dingen maken! Ik heb roze Dolly Bows (leuk voor de Ladies Run of naar Pinkpop) gemaakt voor in je haar. Het is een haarband met een metalen draad, zodat hij altijd goed blijft zitten. 10 euro van elke 12,50 gaat naar Pink Ribbon (de rest is btw). Voor het bestellen van een Dolly Bow haarband stuur je een mailtje naar missminoes@live.nl .

Wil je geen haarband dan kan je op hier op de voorpinkribbon pagina een donatie doen. 

#feelitonthefirst

Ama

<3

 

Laatste donaties

€ 10 Nog een Pink Dolly Bow haarband verkocht. Dankjewel, Anne 08-06-2018 13:04 uur
€ 25 31-05-2018 21:39 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding