Pink Dolly Bows voor Pink Ribbon

Ama de Jong

( Lid van team: Holland & Barrett for Pink Ribbon! )

Het kan iedereen overkomen. 

Het is mij overkomen. Vorig jaar ontdekt dankzij het Bevolkingsonderzoek. Van buiten niets te voelen, maar het zat er wel. Dus geef gehoor aan die oproep voor de mammogram. En net zo belangrijk: doe dat zelfonderzoek elke maand. Leer je borsten kennen, zodat het opvalt wanneer er iets verandert.

Hardlopen zit er nog niet in voor mij wegens het pijnlijke littekenweefsel. Maar mijn superpower is dingen maken! Ik heb roze Dolly Bows (leuk voor de Ladies Run of naar Pinkpop) gemaakt voor in je haar. Het is een haarband met een metalen draad, zodat hij altijd goed blijft zitten. 10 euro van elke 12,50 gaat naar Pink Ribbon (de rest is btw). Voor het bestellen van een Dolly Bow haarband stuur je een mailtje naar missminoes@live.nl .

Wil je geen haarband dan kan je op hier op de voorpinkribbon pagina een donatie doen. 

#feelitonthefirst

Ama

<3

 

Laatste donaties

€ 10 Nog een Pink Dolly Bow haarband verkocht. Dankjewel, Anne 08-06-2018 13:04 uur
€ 25 31-05-2018 21:39 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.