Running for Marjo ❤️

Alina Bijzitter

Op 25 augustus 2019 zou ik de eerste halve marathon lopen tijdens de bommen berendloop! Maar vanwege de hitte is deze afstand helaas terug gezet naar 10 km, daarom zal ik op 26 oktober 2019 opnieuw een poging wagen en dan tijdens de Dwingelderveldloop.

En omdat mijn lieve vriendin Marjo het afgelopen jaar al keihard aan het knokken is tegen borstkanker en zo vele vrouwen met haar over de hele wereld, wilde ik met mijn loop het goede doel steunen. Wat is dan beter dan Pink Ribbon! Daarom vraag ik aan iedereen die in zijn/haar omgeving al eens met de ziekte te maken heeft gehad of dit doel hoe dan ook een warm hart toedraagt om te doneren. Het bedrag mag je helemaal zelf bepalen, elke euro is er een! Als we met zijn allen maar een mooi bedrag bij elkaar kunnen brengen om het onderzoek naar borstkanker te steunen! Doe het voor al die sterke vrouwen en in het bijzonder ook voor Marjo! 

Alvast bedankt! Groetjes Alina

Laatste donaties

€ 15 28-10-2019 22:52 uur
€ 25 27-10-2019 18:17 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.